link-lille​  fb-lille

✓ bred erfaring og stor faglighed

✓ mere end 10 års erfaring

✓ samarbejdspartnere i hele landet

Om A+ Miljø​

  1. A+ Miljø leverer miljørådgivning ud fra bred erfaring og stor faglighed. Vi arbejder altid for kundens interesser og for at få vores kunder sikkert igennem deres projekter.
  2. A+ Miljø betjener offentlige, såvel som private bygherrer, investorer og entreprenører, der ønsker en rådgiver der arbejder for den praktiske gennemførelse af projekterne.
  3. A+ Miljø har medarbejdere med mere end 10 års erfaring fra rådgiverbranchen, samt medarbejdere med lige så lang tids erfaring fra bygge- og anlægsbranchen. Dermed kan vi varetage langt de fleste opgaver og kombinerer vores erfaring til stor fordel for vores kunder.
  4. A+ Miljø er et mindre firma med trofaste kunder og samarbejdspartnere i hele landet. Igennem vores faglige netværk, har vi som bygherrerådgiver, mulighed for at inddrage de bedste kræfter til også at kunne udføre store og mere avancerede opgaver.

​​​

Hvorfor vælge A+ Miljø?

A+ Miljø er en mindre miljørådgiver der yder dygtig, personlig og nærværende rådgivning. Vi har valgt at lægge høj vægt på service og oplever derfor derfor også, at vores kunder vender tilbage. 

Vores mål er at være klar når nogen har et behov for hjælp til rådgivning. Hjælpe med de udfordringer kunden har og skabe en tryg dialog og en sikker projektledelse til opgaven er løst.

​Vi er ikke en af de største rådgivere, men vores erfaring er blandt de bedste i Danmark. Vi startede netop A+ Miljø fordi vi mener vi er anderledes og vi kan udføre tingene på en mere entreprenant og mindre akademisk tilgang til tingene. Netop derfor har vi mange tilbagevendende kunder der sætter pris på at opgaverne bliver løst hurtigt og nemt.

Værdier

Vores værdier i A+ Miljø er baseret på arbejdsglæde. Alt for mange i vores branche er presset af tidsregistrering, personlig omsætning og debitering.

Selvfølgelig skal arbejdet være lønsomt, men vi har frihed til at bruge den tid det kræver for, at udføre en opgave tilfredsstillende for vores kunder. Det giver en større kundetilfredshed og dermed en større arbejdsglæde. Med glade og tilfredse kunder øges tilfredsstillelsen ved at udføre et ordentligt og fagligt dygtigt stykke arbejde.

Vi sætter ligeledes en ære i at være fagligt dygtige og med på nye tendenser i markedet, således at vi kan rådgive kunder indenfor nyeste udvikling.

Dermed kan vores værdier helt basalt sættes op til at være:

  1. Kundetilfredshed
  2. Kundetilfredshed
  3. Kundetilfredshed

- Det er trods alt det vil lever af​

NEDRIVNING

Skal du have nedrevet bygninger, så lad A+ Miljø udføre screening og prøvetagning til fast billig pris. 

Derefter indhenter vi 3 tilbud fra dygtige nedrivere, som dermed alle byder på de samme vilkår.

Du får den bedste rådgivning og den billigste pris på nedrivning. Vi kalder det win-win

​Du kan også skrive til os på e-mail: 

kontakt@aplus-miljoe.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Referencer

Følg med på Facebook

Følg med i vores hverdag, vi poster billeder, nyheder og meget mere.

​Kontakt

A+ Miljø ApS

Telefon: 93 88 93 60

E-mail: kontakt@aplus-miljoe.dk

CVR-Nr. 39408597

Åbningstider

Vores telefoner er åbne:

​Mandag - fredag: 

08:00 - 16:00